Ştiri din Transilvania

Intrare libera la Finest Fashion FEST. Vezi program complet

Cea de-a treia ediție a Festivalului de modă Finest Fashion Fest va avea loc în perioada 11-12 august, și va cuprinde două dintre cele mai emblematice locații istorice din județul Sibiu - Palatul Brukenthal de la Avrig și Aleea Celebrităților din Sibiu.

Cea de-a treia ediție a Festivalului de modă Finest Fashion Fest va avea loc în perioada 11-12 august/ Foto: organizatori Cea de-a treia ediție a Festivalului de modă Finest Fashion Fest va avea loc în perioada 11-12 august/ Foto: organizatori

 

 


Evenimentul își propune ca pentru două zile, elita modei românești , designeri celebri, modele și oameni de cultură să împletească o armonie perfectă între istorie, cultură și artă. 

 


Pentru două zile, 50 de manechine, majoritatea premiate cu titluri de Miss, inclusiv Miss Botswana, venite din toate colțurile țării, vor defila în festivalul de modă cu cel mai lung podium din România. 

Invitatul special al evenimentului este Cătălin Botezatu, care va fi prezent cu două colecții diferite în ambele zile de eveniment. Un alt brand de renume mondial, HARDOT, își va prezenta cea mai nouă colecție de pantofi , pe 12 august, la Sibiu. Invitat special este și Francesco Tristano, pianist și compozitor clasic și experimental luxemburghez, care va susține un recital în deschiderea show-ului.


Finest Fashion Fest/ Foto: organizatori

  „Deși este un festival tânăr, a căpătat popularitate națională într-un timp record. Este un eveniment cunoscut deja și la nivel internațional pe alocuri, iar acest lucru s-a datorat în mare parte faptului că celebrul designer Catalin Botezatu, care este el însuși un brand internațional și un ambasador incontestabil al României, ne-a fost alături în fiecare ediție. Finest Fashion Fest este mai mult decât un festival de modă- este o experiență. De asemenea, faptul că parteneri de renume național și internațional au dorit să se asocieze cu noi, îmi conturează perspective mari. Sunt mândră de ceea ce am reușit să construim alături de partenerii noștri, care între timp ne-au devenit prieteni buni - este un dublu câștig!” declara Diana Călin, organizatoarea FFF.       

Organizatorii promit un show de modă și artă contemporană complet, cu efecte speciale „ca-n filme” .


Dacă sunteți în Sibiu în perioada 11-12 august , asigurați-vă că nu ratați unul dintre cele mai mari evenimente de fashion din România.

Program eveniment: 

11 august , Avrig


  • ora 16:00 - prezentări de modă în grădina Palatului Brukenthal - Atelier EMINA , Marvela
  • ora 20:00 - Cătălin Botezatu, colecția EPOCH, 
    INTRARE LIBERA 
  • ora 22:30 -Cină olfactivă la Palat (bilete pe eventim.ro)

12 august , Sibiu

  • ora 19:30 - Francesco Tristano & Bianca Ripan
                        - HARDOT
                        - Cătălin Botezatu
    INTRARE LIBERA

Finest Fashion Fest este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cel mai important eveniment monden al anului va fi găzduit de Palatul Brukenthal Avrig

Concurs internațional de frumusețe pentru câinii Rottweiler, la Palatul Brukenthal Avrig

abonare newsletter