Ştiri din Transilvania

Tragedie pe Transalpina. Un copac rupt de vijelie a căzut pe o mașină și a omorât un om. FOTO

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, miercuri, după ce un copac a căzut peste o mașină pe Transalpina.

Tragedie pe Transalpina/ Foto: ISU Alba Tragedie pe Transalpina/ Foto: ISU Alba

 

 


Una din cele două persoane rănite miercuri după ce un copac a căzut peste o maşină pe DN 67C - Transalpina, în urma unei vijelii, a murit, victima fiind o femeie de 64 de ani.

 


„Forţele de intervenţie au ajuns la locul evenimentului. Din nefericire, a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconştienţă (sex feminin, 64 de ani). Cealaltă persoană (sex masculin, 63 de ani), a fost asistată medical, este conştientă şi prezintă leziuni minore”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Manevrele de resuscitare pentru femeie, aflată în stare de inconştienţă după ce copacul a căzut peste maşină, au fost efectuate, până la sosirea echipajelor medicale, de către participanţii la trafic.


Potrivit ISU Alba, după recunoaşterea efectuată de către echipajele prezente la locul evenimentului ar fi vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuţi pe carosabil. Un alt autoturism a fost avariat tot din cauza arborilor. Iniţial, s-a ştiut că un copac a căzut peste un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane, iar alte patru maşini rămăseseră blocate pe DN 67C - Transalpina în urma vijeliei.

Traficul rutier este oprit pe DN 67C, între Tău şi barajul Oaşa.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Furtuna puternică de la Cluj a rupt copaci! O tablă a zburat de pe acoperiș, pe o stradă din Cluj-Napoca

Furtunile fac ravagii în iulie. Peste 25.000 de români au rămas fără curent din cauza vijeliilor

abonare newsletter