Ştiri din Transilvania

Clujeancă implicată într-un grav accident rutier în Mureș. O tânără a murit

Accident rutier grav în județul Mureș, unde o șoferiță din Cluj a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un podeț de beton. O pasageră de 29 de ani a murit.

Accident rutier mortal, în Mureș/Foto ISU Cluj Accident rutier mortal, în Mureș/Foto ISU Cluj

 

 


O tânără și-a pierdut viața, în urma unui accident care a avut loc în dimineața zilei de luni, pe raza localității Trei Sate din județul Mureș.

 


„Din primele date, un autoturism, condus pe direcția Sovata – Bălăușeri, de către o femeie de 58 de ani, din județul Cluj, ar fi părăsit partea carosabilă prin dreapta sensului său de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un podeț din beton”, a transmis IPJ Mureș, potrivit publicației locale Zi de Zi

Două ambulanțe, precum și un elicopter SMURD, au intervenit. În urma accidentului au rezultat patru victime neîncarcerate, doi adulți și doi copii care au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit pompierilor ISU.


O femeie de 29 ani, pasager în autoturism, a fost declarată decedată de către echipajul medical de pe elicopterul SMURD, iar femeia care se afla la volan a fost preluată de către echipajul SMURD. Doi minori au scăpat cu răni ușoare.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între Copăceni și Tureni. Femeie de 30 de ani, transportată la spital

abonare newsletter