Sport

CFR Cluj trimite rezervele la meciul cu FCSB din ultima etapă. Cum va arăta formula de joc

CFR Cluj este deja campioana României, iar în ultimul meci al sezonului va fi folosită o echipă în care se regăsesc mai multe rezerve.

CFR Cluj menajează vedetele cu FCSB. FOTO: CFR Cluj Facebook CFR Cluj menajează vedetele cu FCSB. FOTO: CFR Cluj Facebook


Jucătorii de la CFR Cluj au petrecut toată săptămâna și cel mai probabil mulți dintre titulari nu vor evolua în meciul de la Buzău. Conform unor informații publicate de Eurosport, Dan Petrescu a ales să folosească o echipă cu multe rezerve în meciul cu FCSB. Astfel, jucători precum Deac, Burcă, Manea, Susic, Camora, Boateng sau Bordeianu vor absenta din formula de start.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Echipa de start posibilă a celor de la CFR Cluj pentru meciul cu FCSB: Hindrich - Bălan, Yuri, Dimitrov, Ștefan - Gîdea, Cvek - Costache, Păun, Petrila - Buș.


Tot sursa menționată susține că echipa din Gruia nu îl va avea pe banca tehnică pe Dan Petrescu, cel care va fi înlocuit de Alin Minteuan.

Balaj a anunțat deja că vedetele sunt în vacanță

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a declarat că jucătorii importanți vor fi menajați, iar Dan Petrescu merită o pauză după parcursul din acest sezon.


„Este vacanță pentru unii din jucători, cei importanți, cei care merg la loturile naționale. Au fost invoiți deja. Obiectivul a fost îndeplinit, vacanța este foarte scurtă și atunci aceste câteva zile sunt importante în plus la vacanța bine meritată pentru marea majoritatea. Am adus jucători de la academie, juniori, în vederea disputării următorului joc din ultima etapă. Nu știu dacă Dan Petrescu va fi la meci. E decizia lui. Dacă dorește să nu vină, și chiar am discutat acest subiect, i-am spus că din punctul meu de vedere dacă nu dorește să fie prezent n-am nicio problemă, merită și el o vacanță.”, a declarat Balaj la Sport Total FM.

Partida dintre FCSB și CFR Cluj este programată duminică, 22 mai, de la ora 21:30, la Buzău.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj joacă în primul meci intern din România în care se va utiliza sistemul VAR

Al treilea fotbalist care își anunță plecarea de la CFR Cluj după câștigarea titlului

abonare newsletter