Sport

Traseul Cluj Winter Race ar putea fi schimbat din cauza unor tineri care au spart mai multe sticle în zona marcată de organizatori

Organizatorii Cluj Winter Race ar putea fi nevoiți să schimbe traseul ediției 2021, deoarece mai mulți tineri au spart sticle pe traseul propus inițial.

Traseul Cluj Winter Race ar putea fi schimbat din cauza unor tineri care au spart mai multe sticle în zona marcată de organizatori Traseul Cluj Winter Race ar putea fi schimbat din cauza unor tineri care au spart mai multe sticle în zona marcată de organizatori

 

 


Cluj Winter Race este o competiție programată sâmbătă, 18 decembrie, pe Valea Gârbăului, dar organizatorii au întâmpinat un obstacol de ultim moment. În timp ce traseul era amenajat pentru întrecerea din weekend, în zonă au fost au fost descoperiți mai mulți tineri care împrăștiau cioburi de sticlă.

„Stăteam noi liniștiti și curățam traseul pentru #CWR, când dintr-o dată „poc, poc, bi-bo-buf”. Niște tineri, s-au apucat să spargă sticle pe traseu, așa <<de distractie>>. Evident am sunat la 112 dar nefiind o urgență, nu aveau cum să trimită o mașină și ne-au recomandat sa depunem o plangere. Dacă nu reușim să curățăm sa fie traseul sigur pentru anvelopele voastre, va trebui sa reconfigurăm”

CITEȘTE ȘI:

Cheile Vălișoarei, traseul perfect pentru o escapadă de toamnă aproape de Cluj. VIDEO/FOTO

Clubul Sportiv Atletic organizează un cros caritabil

Ultimele Stiri
abonare newsletter