Sport

Baschet: U-BT Cluj a câștigat primul trofeu al sezonului

U-BT Cluj a cucerit Supercupa în fața lui CSO Voluntari, deținătoarea Cupei României, scor 89-82.

 

Cele două echipe au mers cap la cap în primul sfert, iar la finalul primelor 10 minute, U-BT Cluj având un avantaj, scorul fiind 22-20.


Clujenii au reușit să mențină pe tot parcursul meciului avantajul, iar la finalul a două perioade de joc în care Stewart și Stipanovic au marcat mai mult de jumătate din punctele echipei, U-BT conducea cu 47-43.

Ilfovenii au ieșit mai concentrați de la cabine și au reușit chiar să treacă în avantaj pe tabelă. Totuși, „studenții” au mărit ritmul, jucătorii de la CSO Voluntari nu au reușit să țină pasul, iar cu 10 minute înainte de final, trupa lui Mihai Silvășan conducea cu scorul de 68-64.


În ultimul sfert al întâlnirii, deținătoarea Cupei a revenit din nou și a trecut în avantaj. Finalul partidei a fost unul pe „muchie de cuțit”, iar experiența clujenilor și-a spus cuvântul.

Jucătorii de la U-BT și-au păstrat calmul și au reușit să își adjudece primul trofeu al sezonului, scor 89-82.


„Sunt bucuros că am reușit să câștigăm, în primul rând pentru elevi mă bucur foarte mult. Venim după un turneu foarte încărcat din punct de vedere emoțional de la Atena. Îmi era frică puțin de acest meci, deoarece am jucat cu o echipă foarte puternică, cum este CSO Voluntari, o echipă care are ambiții mari”, a transmis Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj.

CITEȘTE ȘI


Viitorul lui Katic, incert la U-BT Cluj:„Este o alegere foarte grea”

Ultimele Stiri
abonare newsletter