Sport

Viitorul lui Katic, incert la U-BT Cluj:„Este o alegere foarte grea”

Toni Katic a jucat excelent pentru U-BT Cluj în preliminariile Champions League, dar ar putea să plece la finalul lunii.

Antrenorul lui U-BT Cluj este pus în situația de a alege între Toni Katic și Brandon Brown. Primul a fost adus ca soluție de avarie după ce Brown s-a accidentat, dar evoluțiile bune ale lui Katic îl pun pe Silvășan într-o postură extrem de dificilă.

„Contractul lui Katic se va încheia la sfârșitul acestei luni. Situația este puțin mai complicată dar, în momentul de față, nu vă pot da un răspuns dacă va rămâne mai departe de această lună sau nu. Urmează să mai discutăm cu el, să mai analizăm și depinde și ce oferte mai are de la alte echipe. Însă, țin să subliniez caracterul de care a dat dovadă în această lună. A venit aici cu un contract scurt și a dat totul pe teren, și-a făcut treaba și ne-a ajutat să obținem această calificare. Repet, vom vedea dacă rămâne mai mult sau nu în zilele următoare. Situația noastră, cu ceilalți jucători pe postul lui, este în continuare incertă. Nu știm în ce moment al sezonului, să spun așa, vor reveni Watson și Brandon Brown. Evident, dacă ei doi vor fi apți 100%, nu cred că ne permitem să mai avem încă un fundaș în lot. Este prea mult. Însă, în momentul de față, ei nu sunt apți 100% și nu pot evolua, de exemplu, în următorul meci cu Voluntari din Supercupa României ceea ce ne ridică semne de întrebare. Este o decizie, repet, pe care nu am luat-o încă”, a declarat Silvășan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter