Sport

Dan Petrescu SE TEME de meciul cu Universitatea Craiova: „Va fi un meci foarte important pentru mine”

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, speră ca meciul din seara aceasta dintre echipa sa și Universitatea Craiova, să se termine cu o victorie din partea CFR Cluj.

 

Potrivit digisport.ro, antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a prefațat duelul cu Universitatea Craiova în cadrul unei conferințe de presă: „E primul meci acasă după atâta timp. Am emoții, stres, și sper să încep aventura acasă cu o victorie după aceste înfrângeri suferite în deplasare. Craiova arată foarte bine atât ofensiv, cât și defensiv”


„Întâlnim o echipă care are lot complet, au revenit inclusiv Koljic și Ivan. Mie mi s-a părut că au jucat foarte bine cu Sepsi, numai ghinionul a făcut să nu câștige. Bancu și-a revenit și el după o perioadă mai grea. Va fi un meci foarte important pentru mine, pentru club, dar după acest meci vor mai fi încă 32, deci este posibil să se întâmple orice”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, va avea loc astăzi, 20 septembrie, de la ora 21:00. CFR Cluj a pierdut primele două meciuri după revenirea lui Dan Petrescu, cu FC Botoșani (0-1) și Jablonec (0-1). Universitatea Craiova vine după remiza cu Sepsi OSK, scor 1-1.


CITEȘTE ȘI

Petrescu a revenit cu ghinion la CFR Cluj! Campioana a pierdut primul meci în Liga 1

Ultimele Stiri
abonare newsletter