Sport

CFR Cluj, învinsă de Jablonec în Conference League! Campionii, lipsiți de strălucire

CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 de Jablonec, în primul meci disputat în grupele Conference League.

Campioana României a pierdut jocul de debut din Grupa D și va avea o misiune dificilă pentru califcarea în fazele eliminatorii a competiției.

Dan Petrescu a început meciul în formula: Bălgrădean – Manea, Cestor, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, Culio – Omrani, Debeljuh, Petrila.


Echipa din Gruia a fost dominată clar în prima repriză și doar intervențiile bune ale lui Bălgrădean au făcut ca tabela să fie nemodificată la pauză.

Obsesia lui Petrescu cu Juan Culio i-a costat mult pe campionii României. Sud-americanul a arătat rău, la fel ca în meciul cu Botoșani, fiind de multe ori depășit de adversari.


Jablonec a jucat la fel de bine și în repriza secundă, fiind răsplătită în cele din urmă. În minutul 50, Camora a comis un henț pe linia porții la o fază în care Bălgrădean a ieșit pe sub minge. Căpitanul echipei din Gruia avea să fie eliminat, iar Vaclav Pilar înscria din lovitură de la 11 metri.

CFR Cluj a încercat ulterior să revină în meci, dar singura ocazie importantă a ardelenilor a venit din partea lui Rachid Bouhenna.  Mingea trimisă de fundașul central a fost respinsă excelent de portarul celor de la Jablonec.

Ultimele Stiri
abonare newsletter