Sport

Șumudică vrea să „rezolve calificarea” din tur cu Lincoln Red Imps: „Valoarea trebuie să-și spună cuvântul”

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat, luni, că şi-ar dori ca echipa sa „să rezolve calificarea” încă din prima manşă cu Lincoln Red Imps.

 

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat, luni, că şi-ar dori ca echipa sa "să rezolve calificarea" încă din prima manşă cu Lincoln Red Imps (Gibraltar) din cadrul celui de-al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.


 

„Va fi un meci dificil din cauza condiţiilor de aici. Ei au un avantaj moral, ca să spun aşa, pentru că ultimul joc acasă l-au câştigat cu 5-0, dar suntem pregătiţi. Indiferent pe ce suprafaţă vom juca, valoarea trebuie să-şi spună cuvântul şi aş vrea să rezolvăm această calificare din meciul tur, pentru că vreau să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în retur şi pe campionat. Eu i-am urmărit, au câţiva jucători de calitate, jucători care îţi pot pune probleme dacă nu iei jocul în serios, dar sper că nu se va pune problema. Încerc să le transmit din concentrarea mea pentru a nu avea probleme”, a declarat Şumudică.


Tehnicianul consideră că echipa din Gibraltar are un avantaj al terenului sintetic pe care se va disputa partida tur.

„Terenul sintetic este unul care opreşte viteza mingii, trebuie să fim foarte atenţi, nu sare foarte mult, se opreşte. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că sunt diferenţe faţă de un teren cu iarbă. Nu va fi uşor, ei normal că au un anumit avantaj, pentru că pe acest teren îşi desfăşoară toată activitatea, dar fotbalul e fotbal şi indiferent că jucăm pe nisip, pe tartan sau pe ciment valoarea trebuie să-şi spună cuvântul şi să obţinem o victorie care să ne dea o linişte la meciul retur”, a mai spus Şumudică.


CFR Cluj o va înfrunta, marţi, în deplasare, pe Lincoln Red Imps (Gibraltar), de la ora 19:00, într-o partidă din cadrul primei manşe a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

CITEȘTE ȘI:


CFR Cluj și-a aflat posibilul adversar din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor

 

Transferurile continuă la CFR Cluj. După Alibec, Șumudică îl vrea pe Budescu în Gruia

 

abonare newsletter