Sport

Transferurile continuă la CFR Cluj. După Alibec, Șumudică îl vrea pe Budescu în Gruia

Antrenorul CFR Cluj Marius Șumudică îl vrea pe Constantin Budescu, după ce l-a „repatriat” pe Alibec, pentru a reface cuplul ofensiv care i-a câștigat Astrei titlul de campioană în sezonul 2015/2016.

 

 


Denis Alibec, în vârstă de 30 de ani, și Constantin Budescu, de 32 de ani, formează un cuplu de nedistrus. Șumudică îl vrea acum pe Budulescu pentru a reforma acel cuplu ofensiv, scrie digisport.ro.

 


Constantin Budescu are contract cu FC Damac în prezent, până la finalul stagiunii viitoare. Chiar dacă un transfer la CFR Cluj ar fi extrem de dificil, Marius Șumudică vrea să-i aibă iar pe „gemenii golului” și ar face orice pentru a obține acel lucru.

Cota de piață a lui Budi a ajuns la 1,5 milioane de euro, conform Transfermakt. 


Eric de Oliveira, fost jucător la Pandurii, FC Voluntari, Viitorul și Gaz Metan, cu care încă are contract, susține că Șumudică este cel care insistă pentru transferul lui Budescu în Gruia, scrie digisport.ro.

Totuși, Budi este văzut ca un star în Golf. Este dificil de crezut că cei de la FC Damac vor renunța la el:


„Au jucat mulţi ani împreună Budescu şi Alibec, se înțeleg bine. Eu am jucat cu Ţucudean la Viitorul şi dădeam goluri, pasam, ne înţelegeam foarte bine. La fel ca ei. Sunt doi jucători de mare calitate şi nu exclud posibilitatea ca şi Budescu să vină la CFR. Șumudică îl vrea, dar e greu. Toată zona arabă de acolo vorbeşte bine despre el, deci e greu de adus”, a declarat Eric, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, potrivit sursei citate.

CITEȘTE ȘI:


Reacția antrenorului echipei din Gibraltar înaintea duelului cu CFR Cluj: „Giganții din România!”

 

abonare newsletter