Sport

S-a aflat ce salariu va avea Marius Șumudică la CFR Cluj! Schimbări majore la campioana României

CFR Cluj s-a înțeles cu Marius Șumudică și îi oferă antrenorului un salariu de 20.000 de euro.

 

 


CFR Cluj a ajuns la un acord cu Marius Șumudică, cel care va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună în Gruia, conform unor informații publicate de AS.Ro. Noul tehnician din Gruia câștigă astfel cu 5.000 de euro mai mult față de Edward Iordănescu, precedentul antrenor al clujenilor.

În contractul lui Șumudică există și o primă de 100.000 de euro pentru titlu în sezonul 2021/2022. În plus, noul antrenor al echipei are bonusuri importante pentru calificare în grupele Ligii Campionilor, dar și o recompensă uriașă pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor. De altfel, reamintim că echipa ardeleană și-a aflat posibilele adversare din Liga Campionilor și o calificare în turul al treilea preliminar este una accesibilă.


Șumudică face primele mutări la CFR Cluj

Venirea lui Marius Șumudică aduce vești bune pentru Alexandru Ioniță. Tânărul jucător care a evoluat la Astra Giurgiu a intrat într-un con de umbră în ultimii ani și ulterior avea să fie și suspendat după ce a încălcat regulamentul anti-doping.

Din păcate pentru CFR Cluj, Ioniță este încă suspendat până în toamnă, dar nu ar fi deloc surprinzător să îl vedem printre jucătorii de bază în stagiunea următoare


CFR Cluj se desparte de legiunea „roș-albastră”

Edward Iordănescu a adus mai mulți foști steliști la CFR Cluj printre care Vergil Andronache sau Radu Paligora. Cel mai probabil, Șumudică va renunța la ei și vine cu propriul său staff. Noul antrenor din Gruia a fost la un pas de FCSB, dar motivul pentru care mutarea nu s-a făcut este legat de faptul că Gigi Becali nu a vrut să renunțe la Thomas Neubert.

 

abonare newsletter