Sport

CFR Cluj s-a înțeles cu un fost jucător de la Braga! Campionii bifează primul transfer al verii

CFR Cluj s-a înțeles cu portarul brazilian Cristiano Figueiredo, cel care a evoluat de-a lungul carierei și la Sporting Braga.

 

 


Goalkeeperul brazilian vine la CFR Cluj din sezonul viitor, conform celor de la Fanatik.ro. Figueiredo a evoluat în ultima perioadă la FC Hermannstadt, echipă la care a avut evoluții solide. Noul portar de la CFR Cluj a semnat pe trei ani și va avea un salariu de 8.000 de euro pe lună, conform sursei menționate.

Bătaie mare pe postul de portar la CFR Cluj

Postul de goalkeeper a fost unul dintre cele mai bine acoperite în ultimii ani la CFR Cluj. În lotul campioanei se află la ora actuală Grzegorz  Sandomierski, Cristi Bălgrădean și Giedrius Arlaukis. Cel mai probabil, Sandomierski este la final de contract și va pleca din vară, în timp ce viitorul lui Arlauskis este incert. Cristi Bălgrădean mai are contract cu CFR Cluj, însă nici el nu este 100% sigur de postul de titular în stagiunea viitoare.


La CFR Cluj se întoarce din vară și Otto Hindrich, cel care a fost împrumutat la Poli Timișoara în Liga a 2-a. Hindrich a debutat pentru echipa din Gruia la un meci cu FC Botoșani și va fi cel mai probabil al treilea goalkeeper în stagiunea viitoare, dar și o variantă pentru îndeplinirea jucătorului U-21.

Ultimele Stiri
abonare newsletter