Sport

CFR Cluj, sătulă de arbitrajele lui Haţegan: „Ne-am săturat! Ne-a făcut varză”

Oficialii lui CFR Cluj s-au săturat de arbitrajele lui Ovidiu Hațegan și au răbufnit la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

 

 


CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2 poate fi meciul care să decidă titlu în acest sezon din Liga 1. Marius Bilașco și Edward Iordănescu au contestat vehement arbitrajul lui Ovidiu Hațegan, cel care a mai greșit împotriva campioanei României și în alte partide.

 


Oficialii din Gruia și-ar fi dorit două lovituri de la 11 metri la duelurile directe dintre Alexandru Chipciu și Nicușor Bancu în prima repriză, respectiv Stephane Acka și Gabriel Debelujh în a doua repriză. Hațegan a rămas neclintit la ambele faze și a lăsat jocul să continue.

Bilașco tunat și a fulgerat la televizor

Marius Bilașco a intrat în direct la Digi Sport și a prezentat fazele în care echipa a fost dezavantajată.



„Domnul Crăciunescu (n.r. Ion Crăciunescu), vă rog să ne credeți că nu mai putem, suntem la limita răbdării, unde nu cerem decât să ne dea ce e al nostru. Ne-au făcut varză. Păi am avut 8 meciuri, 9 penalty-uri într-un an. Acum mă refer doar la ultimele trei meciuri. Dacă el a avut tupeul să ne arbitreze în halul ăsta la Craiova, cu campionatul pe masă, în meci decisiv... E vorba despre maniera de arbitraj.

Nu contează scorul la care se întâmplă. Poate să fie 7-0, dar dă-ne ce e al nostru. Nu mai putem. Hațegan a arbitrat Champions League, dar să nu ne mai arbitreze pe noi. Asta e dorința noastră și vom face o adresă. Am fost susținătorii arbitrilor români, dar în momentul de față, noi nu mai vrem să ne arbitreze Hațegan. Nu poți să greșești numai împotriva noastră, e inadmisibil. Domnul Becali a făcut presiune și a spus că să nu îi mai arbitreze Kovacs. Și noi spunem să nu ne mai arbitreze Hațegan. Ne-am săturat, ne-a făcut varză", a spus Bilașco.

Ultimele Stiri
abonare newsletter