Sport

Doliu la CFR Cluj! A murit Zoli Cantor, cel mai înfocat fan și omul de afaceri care a susținut echipa

A murit Zoli Cantor, unul dintre cei mai înfocați fani ai CFR Cluj și omul de afaceri care a susținut echipa foarte mult.

 

 


A murit Zoli Cantor, omul care era un fan înfocat al CFR Cluj dar și unul dintre oamenii de afaceri care a sprijinit echipa foarte mult. Zoli Cantor a murit în urma unei lupte dure cu o boală foarte gravă.

 


„Drum lin spre stele, Zoli Cantor!

Zi tristă pentru familia CFR... Unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei noastre, Zoltan Richard Cantor, a trecut la cele veșnice.


A fost o luptă extrem de grea, dar foarte scurtă, iar Zoli a luptat eroic până la capăt. De astăzi, el nu mai este printre noi, însă pasiunea mărturisită zi de zi pentru echipa favorită îi va păstra vie memoria în rândul suporterilor „feroviari”.

Lasă în urmă o comoară de neprețuit. Mii de fotografii, lacrimi și zâmbete CFR-iste, momente unice surprinse de-a lungul anilor. A fost co-autorul a două volume – „100% CFR – Centenarul unui vis” și „Vestiarul campionilor” – care îmbrățișează trecutul secular al echipei noastre.


În ultima vreme, Zoli și-a asumat cu mare bucurie și seriozitate rubrica „Știați că...”, relatând cu detalii fascinante, dar și cu umorul caracteristic, clipele marcante din istoria CFR-istă. A fost iubit deopotrivă de jucători, conducători, de suporteri, iar clubul nostru îi aduce acum un ultim omagiu.

Mulțumim celor care au răspuns afirmativ apelului nostru și au sărit în ajutorul lui Zoli. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat pe cel care a fost Zoltan Richard Cantor!


Odihnește-te în pace, Zoli! Ne luăm rămas-bun cu salutul tău favorit: „Haide, dragă CFR!”, au scris reprezentanții CFR Cluj pe pagina de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Campioni și în afara terenului. CFR Cluj face apel pentru donarea de sânge în cazul lui Zoli Cantor, unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter