Sport

Costel Enache se face că plouă în scandalul de la „U” Cluj: „Eu nu citesc presa. Nu mă interesează nimic”

Costel Enache s-a făcut că plouă la conferința de presă premergătoare meciului cu CSM Slatina și nu a vrut să vorbească despre conflictul de la club.

 

 


Costel Enache, antrenorul Universității Cluj, nu a vrut să vorbească despre conflictul din cadrul echipei. Mai mult, tehnicianul echipei a avut o atitudine ostilă față de reporterița care „a îndrăznit” să-l întrebe despre scandalul iscat la „U”. Tehnicianul susține că are un blog unde își expune ideile, dar nu are timp pentru a citi presa clujeană.

„Am simțit bine echipa săptămâna asta. Suntem conștienți cu toții că avem un joc important. Eu nu citesc presa, nu știu despre ce vorbiți. Vin singur și plec singur. Nu am prieteni, nu am anturaj în Cluj. Nu mă interesează nimic. Întrebați jucătorii dacă ați auzit ceva. Eu nu știu subiectul, nici nu mă interesează.”, a declarat Enache pe tema scandalului dintre fostele legende și Daniel Stanciu.


Interesant cum în tot clubul Universitatea Cluj vuiește informația cu privire la schimbarea conducerii, dar zvonurile nu au ajuns și la urechile lui Costel Enache.

Ultimele Stiri
abonare newsletter