Sport

CFR Cluj l-a transferat definitiv pe Runar Mar Sigurjonsson

CFR Cluj l-a transferat definitiv pe jucătorului islandez Runar Mar Sigurjonsson.

 

 


Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj şi FC Astana, formaţie din prima ligă a Kazahstanului, au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului islandez Runar Mar Sigurjonsson la gruparea din Gruia, potrivit site-ului campioanei României.



„CFR este o echipă bună, am auzit doar lucruri pozitive despre club, despre oraş. Pentru mine a fost o decizie uşoară să mă alătur echipei. Am amintiri de aici, am simţit pe propria piele cum e să joci împotriva CFR-ului, iar acum sunt fericit că am ajuns să joc la Cluj”, a declarat islandezul.

„Cred că sunt un jucător care munceşte din greu, încerc să dau totul pentru echipă, să marchez, să dau pase decisive”, a precizat Runar Mar Sigurjonsson.


Cu o vastă experienţă în primele eşaloane din Islanda (Valur Reykjavik), Suedia (GIF Sundsvall), Elveţia (Grasshopper Zurich şi FC St. Gallen), respectiv Kazahstan (FC Astana), Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani) a câştigat Cupa Ligii Islandei (2011), campionatul Kazahstanului (2019), respectiv Supercupa Kazahstanului (2020).

„Pasator desăvârşit, cu o viziune de joc remarcabilă în linia mediană, Runar se laudă şi cu o serie de goluri spectaculoase marcate de-a lungul carierei, în ultimii ani fiind jucător-cheie la FC Astana, fosta adversară a echipei noastre în preliminariile Ligii Campionilor 2019-20'', este descris islandezul.

Sigurjonsson are 29 de meciuri şi un gol în naţionala Islandei, făcând parte din lotul nordicilor la EURO 2016. El a jucat şi în barajul pentru EURO 2020 împotriva României.

CITEȘTE ȘI:


Revine la CFR Cluj? Giedrius Arlauskis s-a despărțit de saudiți după doar șase luni

Ultimele Stiri
abonare newsletter