Sport

Ivica Zunic rămâne în România după plecarea de la CFR Cluj

CFR Cluj l-a transferat de urgență în această toamnă pe fundașul Ivica Zunic, însă acesta nu a stat prea mult sub Feleac.

 

 


Zunic a ajuns în noiembrie la CFR Cluj, dar oficialii din Gruia s-au convins rapid de calitățile lui și l-au anunțat că este liber de contract din ianuarie.
 

Croatul a venit la CFR Cluj după ce a plecat de la FK Qabala. În cariera sa, acesta a mai evoluat pentru HNK Tomislav Tomislavgrad (Bosnia), Simmeringer SC, SV Markt St. Martin, Donau Lagenlebarn, Mattersburg II, Austria Viena II, Sterbersbach (toate din Autria), GKS Tychy (Polonia), Volyn Lutsk, Chernomorets Odessa (Ucraina), Orenburg (Rusia) și Atyrau (Kazakhstan).


Zunic a fost deja prezentat oficial la Rapid, acolo unde au mai ajuns în această vară Octavian Ursu și Bogdan Barbu, ambii fiind legați de Universitatea Cluj.

„Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid, dar mai ales despre suporterii lui. Știu că Rapid este o echipă mare în Europa, au jucat în fazele finale ale Cupei UEFA cu ceva timp în urmă. Sunt foarte fericit să ajung aici, este un proiect de viitor, există ambiția de a se promova, iar acest lucru m-a făcut să accept, refuzând alte trei oferte din Liga 1. Vreau să stau aici mai mulți ani și să ajung în topul fotbalului românesc cu Rapid”, a spus Zunic, pentru site-ul oficial al Rapidului.

abonare newsletter