Sport

Edi Iordănescu face „curățenie” la CFR. Doi jucători pleacă din Gruia

Noul antrenor CFR Cluj vrea să dea afară doi jucători și așteaptă noi transferuri la echipă.

 

 


Edi Iordănescu a început „curățenia” în Gruia. Nu doar că așteaptă noi transferuri din partea conducerii CFR Cluj, dar el a decis să renunțe și la câțiva jucători.

 


Doi jucători de la CFR Cluj, dați afară de Iordănescu

Antrenorul de la CFR Cluj s-a decis să dea afară doi jucători, mai exact pe Ivica Zunic (32 de ani, fundaș central) şi Jakub Vojtus (27 de ani, atacant), potrivit Look Sport.

Ivica Zunic a jucat două meciuri pentru CFR Cluj. El a ajuns în România în luna noiembrie din postura de jucător liber de contract, după ce jucase la Qabala. CFR Cluj l-a transferat pentru că avea nevoie de jucători după ce mai mulți membri din echipă s-au infectat cu COVID-19 și s-au accidentat.


Jakub Vojtus a fost transferat de la Academia Clinceni. Slovacul nu a reușit să înscrie niciun gol în cele 10 meciuri jucate pentru CFR Cluj. El are contractual cu CFR Cluj până în vara anului 2024, însă clubul din Guia vrea să îi rezilieze contractul.

Iordănescu intră în conflict cu mijlocașul Chipciu?

Alexandru Chipciu a fost dezamăgit după meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-0, în care antrenorul Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Michael Pereira, în minutul 75. Mijlocașul intrase în minutul 9, în locul lui Adrian Mihai Gâdea.


Antrenorul CFR Cluj și-a exprimat aprecierea și încrederea pentru Alex Chipciu și a explicat de ce a făcut acea schimbare.

Cristi Dulca, fost jucător CFR Cluj în perioada 1992-1995 este de părere că mijlocașul Alex Chipciu va pleca dacă Iordănescu nu va ști cum să comunice cu el.


CITEȘTE ȘI:

Edi „zero goluri încasate”! Săgeți către olteni: „Poate au descoperit ei vreo tehnologie miraculoasă!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter