Sport

„U” Cluj mai stă o etapă. Meciul cu Farul, amânat de focarul de COVID-19 apărut la echipă

Universitatea Cluj și-a amânat meciul cu Farul Constanța din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 înregistrate la echipă.

„U” Cluj mai stă o etapă. Meciul cu Farul, amânat de focarul de COVID-19 apărut la echipă „U” Cluj mai stă o etapă. Meciul cu Farul, amânat de focarul de COVID-19 apărut la echipă

 

 


Universitatea Cluj ar fi trebuit să joace marți, 10 noiembrie, împotriva celor de la Farul Constanță în Liga a 2-a, dar meciul a fost amânat pentru a doua oară din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 înregistrat la echipa ardeleană. Oficialii clubului au anunțat decizia printr-un comunicat de presă și urmează să fie anunțată o dată ulterioară pentru disputarea jocului.

„În contextul actualei situații epidemiologice din cadrul clubului nostru și a creșterii numărului de cazuri pozitive, Federația Română de Fotbal a luat act de decizia Direcției de Sănătate Publică Cluj și a hotărât amânarea jocului dintre FC Universitatea Cluj și Farul Constanța de marți, 10 noiembrie. Partida va fi reprogramată la o dată ce va fi anunțată ulterior. FC Universitatea Cluj colaborează în permanență cu autoritățile competente pentru gestionarea situației epidemiologice și revenirea la activitatea competițională.”, a transmis clubul.


Universitatea Cluj ar trebui să joace pe 14 noiembrie cu CSM Reșita, însă rămâne de văzut care va fi starea de sănătate a fotbaliștilor lui Costel Enache.

abonare newsletter