Sport

Focar de COVID-19 la Universitatea Cluj. Meciul cu Rapid a fost amânat

Universitatea Cluj a anunțat că există un total de 23 de cazuri la echipa de fotbal.

Focar de COVID-19 la Universitatea Cluj. Meciul cu Rapid a fost amânat Focar de COVID-19 la Universitatea Cluj. Meciul cu Rapid a fost amânat

 

 


Universitatea Cluj a anunțat că există 23 de cazuri de COVID-19, 18 dintre ele fiind înregistrare la jucători, iar 5 la membri ai staff-ului auxiliar. Formația în alb și negru ar fi trebui să joace luni meciul cu Rapid din Liga a 2-a, însă partida a fost amânată pentru o dată ulterioară.

 


„Având în vedere cele 23 de cazuri pozitive (18 jucători și 5 membri ai staff-ului auxiliar), FC Universitatea Cluj nu a obținut acordul din partea Direcției de Sănătate Publică pentru disputarea meciului cu Rapid București de luni, 2 noiembrie. Partida va fi reprogramată de Federația Română de Fotbal la o dată ce va fi anunțată ulterior. FC Universitatea Cluj colaborează în permanență cu autoritățile competente pentru gestionarea situației epidemiologice și revenirea la activitatea competițională. Le dorim tuturor fotbaliștilor și membrilor staff-ului auxiliar recuperare grabnică”, au transmis oficialii de la Universitatea Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter