Sport

U-BT Cluj s-a despărțit de Nestor Colmenares! Baschetbalistul a jucat un singur meci oficial

Nestor Colmenares, adus de urgență la U-BT Cluj, și-a încheiat contractul după un singur meci oficial

U-BT Cluj s-a despărțit de Nestor Colmenares! Baschetbalistul a jucat un singur meci oficial U-BT Cluj s-a despărțit de Nestor Colmenares! Baschetbalistul a jucat un singur meci oficial

 

Formația clujeană s-a despărțit de baschetbalistul sud-american după un singur meci oficial. Colmenares a fost adus special pentru play-off-ul din Basketball Champions League, însă echipa nu a reușit calificarea mai departe, iar jucătorul și-a încheiat misiunea în tricoul clujenilor.


„U-Banca Transilvania și baschetbalistul Néstor Colmenares și-au încheiat contractul avut până la ora actuală. Îi mulțumim lui Néstor pentru ajutorul oferit în cantonamentul din Serbia, precum și în partida din Basketball Champions League cu Igokea Aleksandrovac. Pe această cale, clubul nostru îi transmite jucătorului mult succes mai departe!”, a fost anunțul clubului.

U-BT Cluj se va baza în continuare pe croatul Zganec pentru postul de extremă de forță în stagiunea următoare.


Pe de altă parte, recuperarea lui Karlo Žganec decurge conform planului. Sportivul croat va reveni la Cluj-Napoca în jurul datei de 7 octombrie și își va continua aici recuperarea. Ulterior, el se va alătura grupului condus de Duško Vujošević și Mihai Silvășan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter