Sport

Dan Petrescu, dezamăgit de Omrani! „Bursucul” l-a făcut praf pe francez după jocul cu Târgoviște

Dan Petrescu a răbufnit la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Chindia Târgovişte, încheiată cu scorul de 0-0.

 

 


Tehnicianul campioanei României pare să îşi fi pierdut răbdarea cu Billel Omrani şi i-a transmis acestuia că a venit vremea să îşi găsească o altă echipă la care să evolueze.

 


„Păun a adus un plus, Omrani nu, din păcate, dar el n-a adus tot anul plusul pe care îl aşteptăm. Ştiam acest lucru, cred că a venit timpul să găsească altceva pentru că aici parcă nu-şi mai găseşte ritmul.  L-am văzut bine înainte de meciul din Suedia, l-am băgat, mi-a plăcut la meciul din Suedia, azi nu mi-a plăcut deloc cum a intrat. Păun a intrat excelent, dintre toţi jucătorii care au intrat, Păun a fost foarte bun, dar prea puţin pentru a câştiga un meci de fotbal, ai nevoie de mai mult ca să câştigi un meci de fotbal.”, a declarat Dan Petrescu, după terminarea meciului.

Omrani are 37 de goluri şi 29 de pase decisive la CFR Cluj, în toate competiţiile, în 151 de meciuri. Atacantul a luat parte la ultimele trei titluri consecutive de campioană câştigate de „feroviari”.


Dan Petrescu a fost extrem de supărat pe modul în care au ales elevii lui să trateze jocul cu Chindia Târgoviște. Tehnicianul campioanei a readus în discuție faptul că echipa are nevoie de întăriri în această perioadă.

„Rezultatul nu mă deranjează, când faci 0-0 n-am prea multe...m-a deranjat felul în care s-a jucat prima repriză, spiritul, mă aşteptam că jucătorii noi să intre şi să văd altceva. În fotbal niciodată nu ştii ce e bine, ori să schimbi, ori să laşi echipa, când odihneşti jucătorii, îţi pare rău că i-ai odihnit. Avem jucătorii cu o anumită vârstă, 34-35-36 ani, m-am gândit că după un sintetic e foarte greu să vii să joci aici şi după să joci joi. S-a văzut că avem nevoie de jucători, e un exemplu bun dacă suntem corecţi, mai avem nevoie de jucători buni ca să se schimbe ceva la CFR. Din păcate, mai e o săptămână şi nu ştiu dacă vor mai fi aduşi. Cei de la Chindia au făcut ce trebuie, s-au apărat pe două linii, au avut cele mai mari ocazii ei pe contraatac, puteau să plece şi cu 3 puncte. Dacă băteam noi, nu ştiu dacă era meritat.”


CFR Cluj joacă în această săptămână un meci capital în Europa League. „Feroviarii” își pot asigura un cec important dacă reușesc să acceadă în grupe după meciul cu finlandezii de la KUPS.

„Eu preferam să pregătim meciul cu moralul bun, dar acum va fi şi mai mare stres, presiune şi sper să înţeleagă toată lumea că nu e uşor să joci fotbal, să stai pe bancă. Cei care au intrat în meciul cu Chindia au scuza normală că nu e uşor să intri într-un meci. Acum trebuie să ne calificăm, altă soluţie nu avem! Dar să nu credeţi că cei din Finlanda nu sunt mai buni sau la fel ca cei din Suedia. Va fi la fel un meci foarte greu, mici detalii, poate un gol va decide calificarea. Dacă nu ne calificăm nu va fi bine pentru echipă, dacă ne calificăm e posibil să fie linişte în continuare la echipă.”, a declarat Petrescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter