Sport

CFR Cluj, transfer de ultim moment înaintea meciului cu Djurgardens! Pe cine vrea Petrescu din Liga 1

CFR Cluj negociază transferul fundașului central Rachid Bouhenna de la Sepsi Sfântu Gheorge înaintea jocului cu Djurgardens.

CFR Cluj, transfer de ultim moment înaintea meciului cu Djurgarden! Pe cine vrea Petrescu din Liga 1 CFR Cluj, transfer de ultim moment înaintea meciului cu Djurgarden! Pe cine vrea Petrescu din Liga 1

 

Fundașul central din Algeria a fost adus vara trecută de la Dundee din Scoția și s-a impus rapid la Sepsi.  Bouhenna a devenit liderul defensivei la echipa covăseană și a atras privirile șefilor de la CFR Cluj.


 

Dan Petrescu mai are doar trei fundași centrali

CFR Cluj l-a vândut în această vară pe Kevin Boli în Turcia, în timp ce Alexandru Pașcanu a fost trimis împrumut în Liga a 2-a din Spania. Dan Petrescu a rămas astfel doar  cu Mike Cestor, Paulo Vinicius și Andrei Burcă pentru postul de fundaș central. „Bursucul” îl mai poate folosi pe poziția respectivă și pe Ovidiu Hoban în situații limită.


Bouhenna măsoară 1.91 cm și a arătat calități excelente în jocul aerian. Magrebianul ar putea ajunge în Gruia în această săptămână și ar putea juca într-un eventual play-off în Europa League.

CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe au colaborat pentru mai multe transferuri și împrumuturi în ultima perioadă. Cătălin Golofca, Jesus Fernandez, Gabriel Dodoi și Bryan Nouvier au fost fotbaliștii care au trecut de la o echipă la alta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter