Sport

CFR Cluj a anunțat cât va lipsi Ciprian Deac după accidentarea suferită la echipa națională

Ciprian Deac s-a accidentat în meciul dintre România și Austria și ar putea rata meciul cu Djurgardens din Europa League.

Verdict dur pentru Ciprian Deac! Liderul lui CFR Cluj are ruptură parțială a ligamentelor Verdict dur pentru Ciprian Deac! Liderul lui CFR Cluj are ruptură parțială a ligamentelor

 

 


Ciprian Deac a fost titular în partida Austria - România, dar după 40 de minute a fost înlocuit de Mirel Rădoi cu debutantul, Gabriel Iancu.

 

Fotbalistul CFR-ului a suferit se pare o ruptură parțială a ligamentelor (entorsă), iar Marius Bilaşco a explicat pentru Telekom Sport care este starea unuia dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj: „Deac, din păcate, s-a accidentat. E urătâ, dar nu e gravă. Cred eu că sunt şanse să revină până la partida din Suedia. Acum evoluţia depinde şi de organism. El sigur va reveni repede. S-a umflat, dar acum se pare că nu ar fi aşa de grav, din primele informaţii. Aşa, în termeni, o entorsă... Nu ştiu să vă spun. Pe 24 septembrie jucăm cu Djurgardens (n.r. - din turul 3 preliminar Europa League)" a mărturisit oficialul ardelenilor.


CFR Cluj va juca până atunci un meci extrem de important împotriva celor de la FC Hermannstadt în Liga 1.

CITEȘTE ȘI:


Dan Petrescu se plânge că nu are jucători suficienți, dar clubul renunță săptămânal la câte un fotbalist

 

abonare newsletter