Sport

Sezonul și Scandal”U”l! Falub și-a pus fanii în cap de la primul meci pe Cluj Arena:„Demisia! Nu vezi că te chinui ?”

Adrian Falub a fost contestat dur de fanii lui „U” Cluj după înfrângerea cu ASU Poli Timișoara.

 

 


Fanii lui „U” Cluj nu au voie la meciurile echipei de pe teren propriu din cauza pandemiei de Covid-19, însă cu toate astea și-au manifestat nemulțumirea față de jocul practicat de formația pregătită de Adrian Falub pe rețelele de socializare.

 


Clujenii și-au betonat linia defensivă în această vară prin aducerea lui Gabi Tamaș și Srdjan Luchin, iar Adrian Falub a pregătit un sistem 5-3-2, dar jocul practicat de „studenți” nu este pe placul suporterilor în primele două runde. Universitatea a câștigat cu mari emoții pe terenul celor de la Aerostar Bacău și a pierdut cu 1-0 împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara pe Cluj Arena.

Fanii lui „U” l-au făcut praf pe Falub

Adrian Falub a revenit sezonul trecut la Universitatea Cluj în postura de manager sportiv până când echipa găsește un antrenor. Lunile au trecut, iar Falub a rămas pe banca tehnică a echipei, însă jocul modest al echipei îi nemulțumește teribil pe fani. Suporterii au avut cuvinte dure la adresa antrenorului și i-au cerut în repetate rânduri să demisioneze pe rețelele de socializare.


„Cum nu ți-a pus probleme echipa adversă ? Au fost total peste mizeria de joc pe care îl propui tu”, „Pentru tine toate meciurile sunt dificile. Așa dificil ar fi să-ți dai demisia ? Nu vezi că te chinui ?”, „Demisia, mister 5 fundași”, „Respect, dar stop! Du-te! Fi bărbat”,  „Doar demisia. Atât. Fără înjurături”, au fost câteva din multele reacții negative apărute la adresa lui Falub.

Antrenorul clujenilor și-a manifestat nemulțumirea după meciul pierdut de Universitatea Cluj împotriva celor de la Poli Timișoara, dar acest lucru nu i-a sensibilizat pe fani: „Mă îngrijorează circulația mingii, deoarece a fost lentă și previzibilă. În acest moment multă lume trebuie să înțeleagă că trebuie să se dăruiască dacă vor să câștigăm. Jocul îl putem îmbunătăți după ce fotbaliștii vor ajunge toți la un nivel bun de pregătire de fizică. ”, a spus Adi Falub.

Ultimele Stiri
abonare newsletter