Sport

FC Botoșani - Tottenham s-ar putea juca pe Cluj Arena în Europa League

Posibila confruntare între Tottenham și FC Botoșani ar putea avea loc pe Cluj Arena.

FC Botoșani - Tottenham s-ar putea juca pe Cluj Arena în Europa League FC Botoșani - Tottenham s-ar putea juca pe Cluj Arena în Europa League

 

 


FC Botoșani ar putea juca împotriva celor de la Tottenham  în turul trei preliminar din Europa League.  Formația moldoveană trebuie să treacă în turul 2 preliminar de Shkendija, pe 17 septembrie, în timp ce formația britanică joacă în aceeași zi cu Lokomotiv Plovdiv.

 


În cazul în care FC Botoșani și Tottenham câștigă meciurile din turul 2 preliminar cele două vor fi adversare în runda următoare. În eventualitatea în care cele două echipe se vor întâlni, meciul se va disputa în România. Stadionul din Botoșani are nevoie de îmbunătățiri suplimentare pentru a găzdui meciul, iar acest lucru este aproape imposibil.

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, a declarat că meciul cu Tottenham se va desfășura cel mai probabil la Cluj sau București, însă varianta din Capitală este puțin plauzibilă, deoarece FCSB este programată în aceeași zi pentru a juca posibilul meci din turul 3 împotriva celor de la Slovan Liberec.


Astfel, șansele ca meciul să se dispute pe Cluj Arena sunt destul de mari în momentul de față. Partida dintre cele două formații ar avea loc pe 24 septembrie.

FC Botoșani - Tottenham nu ar fi primul meci european pe Cluj Arena

Dacă Universitatea Cluj nu poate momentan ajunge în cupele europene, alte echipe din România au venit să joace pe cel mai frumos stadion din Ardeal. În 2013, Pandurii Tg. Jiu a jucat meciurile din Europa League pe Cluj Arena, iar pe frumoasă arenă au venit echipe precum Braga, Dnipro, Pacos Ferreira și Fiorentina.


Tottenham are un lot colosal pe care site-ul transfermarkt.com l-a cotat la 721 de milioane de euro. Spurs i-a transferat în această vară pe Matt Doherty, Pierre-Emile Hojberg și Joe Hart. Britanicii îl au în lot și pe Harry Kane, jucător care valorează 120 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI:


 

 

Vești bune pentru „U” Cluj. Gabi Tamaș nu are ruptură de ligamente

 

 

Vești bune pentru „U” Cluj. Gabi Tamaș nu are ruptură de ligamente

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter