Sport

Când se joacă CFR Cluj - Dinamo Zagreb! UEFA a anunțat data meciului din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

UEFA a anunțat când se va juca partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Când se joacă CFR Cluj - Dinamo Zagreb! UEFA a anunțat data meciului din turul 2 preliminar Când se joacă CFR Cluj - Dinamo Zagreb! UEFA a anunțat data meciului din turul 2 preliminar

 

 


CFR Cluj și Dinamo Zagreb vor juca miercuri, 26 august, de la ora 21:00, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Trupa din Gruia s-a calificat cu emoții în fața celor de la Floriana Valetta, într-un meci disputat în deplasare, dar acum vor beneficia de avantajul terenului propriu împotriva puternicilor adversari din Croația.

 


Dinamo Zagreb nu este deloc un adversar ușor pentru echipa antrenată de Dan Petrescu, iar acest lucru este confirmat de ultimul rezultat oficial. Trupa croată a învins cu 6-0 pe Lokomotiva Zagreb în etapa inaugurală din Croația, într-un meci în care au punctat Lovro Majer (6, 27), Mario Gavranovic (50), Mislav Orsic (78), Luka Ivanusec (79) și Komnem Andric (89).

Dinamo Zagreb a evoluat în stagiunea precedentă din Liga Campionilor și a reușit să învingă cu 4-0 pe Atalanta, echipă care s-a dovedit a fi surpriza competiției. Croații au un lot cotat la 86 de milioane de euro și l-au vândut la începutul lui 2019 pe Dani Olmo la Red Bull Leipzig în schimbul sumei de 19 milioane de euro.


Antrenorul lui Dinamo Zagreb se teme de CFR Cluj

Zoran Mamic nu a fost deloc fericit după tragerea la sorți care i-a adus în fața CFR Cluj sau FC Floriana.

„Jucăm un singur meci, clar că nu va fi ușor. Nu știm acum ce ne așteaptă. Știu că CFR Cluj este o echipă mai bună decât FC Floriana, dar nici cei din Malta nu ar trebui excluși, pentru că vor juca pe teren propriu, condițiile pot fi diferite. Trebuie să ne pregătim pentru ambele echipe, să le analizăm cât mai mult în această perioadă, până la data jocului. Obiectivul nostru este clar și cunoscut, dorim să trecem de turul doi, nu avem altă alternativă. Cred în echipă și îi vom face fericiți pe fani”, a spus Mamic înaintea meciului dintre CFR Cluj și Floriana.


CITEȘTE ȘI:

 


 

CFR Cluj și-a aflat posibila adversară în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

 

 

Oficial. CFR Cluj a bifat primul transfer! Petrescu a primit întăriri pentru preliminariile Champions League

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter