Sport

ȘOC la CFR Cluj! Petrescu și-a depus cerere pentru neplata salariului și ar putea pleca liber de contract

Dan Petrescu și-a depus o cerere pentru neplata mai multor salarii restante la CFR Cluj.

ȘOC la CFR Cluj! Petrescu și-a depus cerere pentru neplatasalariului și vrea să plece liber de contract ȘOC la CFR Cluj! Petrescu și-a depus cerere pentru neplatasalariului și vrea să plece liber de contract

 

 


Dan Petrescu a depus un memoriu prin care solicită plata salariilor restante, fiind al doilea om important de la CFR Cluj după Kevin Boli, conform celor de la Prosport. CFR Cluj are la dispoziție 15 zile să achite restanțele către Dan Petrescu. În cazul în care trupa din Gruia nu îi plătește banii lui Petrescu, antrenorul poate depune memoriu la  Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF pentru a rămâne liber de contract.

 


Dan Petrescu vrea să rămână liber de contract

Tehnicianul lui CFR Cluj mai are 2 ani de contract cu formația din Gruia, iar dacă vrea să plece este obligat să plătească o clauză de rezilere de 2 milioane de euro. „Burscul” poate pleca în schimb gratis, fără să plătească despăgubiri, dacă se dovedește că echipa nu i-a plătit drepturile contractuale.

Situația de la CFR Cluj este una destul de complicată în momentul de față. Damjan Djokovici și Kevin Boli au fost primii care și-au manifestat nemulțumirea față de neplata unor salarii și bonusuri restante. În plus, conducerea nu a anunțat oficial niciun transfer pentru sezonul viitor, deși în mai puțin de o săptămână vor începe meciurile din Champions League.


CITEȘTE ȘI:

 


 

CFR Cluj nu renunță la Kevin Boli:„Noi am plătit bani pe el, nu poate pleca cum vrea”

 


 

CFR Cluj nu mai scapă de coronavirus! Trei persoane, pozitive la reunirea lotului. Testul lui Petrescu, neconcludent

Ultimele Stiri
abonare newsletter