Sport

Emil Boc, despre RIVALITATEA dintre CFR și „U”: „E loc pentru toată lumea” ELOGII pentru Dan Petrescu: „A făcut atât de multe pentru Cluj!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a ținut să felicite încă o dată CFR Cluj pentru câștigarea celui de-al șasele trofeu de campioană a României.

Emil Boc, despre rivalitatea dintre CFR și „U”: „Există loc pentru toată lumea!” ELOGII pentru Dan Petrescu: „Omul ăsta a făcut atât de multe pentru Cluj!” Emil Boc, despre rivalitatea dintre CFR și „U”: „Există loc pentru toată lumea!” ELOGII pentru Dan Petrescu: „Omul ăsta a făcut atât de multe pentru Cluj!”

 

 


Într-o intervenție telefonică la o emisiune radio, primarul din Cluj-Napoca a vorbit despre rivalitatea locală dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj, recunoscând că, deși este fan înfocat „U” Cluj, s-a bucurat de performanța atinsă de CFR Cluj la capătul unui sezon istovitor.

 


„La fotbal, avem din nou campioana României la Cluj, să ne bucurăm de aceste lucruri mărunte care fac parte din viața noastră. (...) Am fost, sunt și voi fi un suporter al Universității Cluj, sunt membru fondator ca Primărie și voi asigura tot sprijinul logistic necesar să meargă pe drumul spre marea performanță, cu pași siguri, chiar dacă nu întotdeauna cu viteza dorită, dar merge în direcția corectă acest brand uriaș al Clujului”, a declarat Emil Boc.

„Dar, asta nu înseamnă că nu mă bucur ca primar și ca cetățean al acestui oraș de această reușită a clujenilor noștri dragi. Au mers, au câștigat acolo, pe terenul adversarului, e a treia oară consecutiv, din nou pune Clujul pe harta Europei. Să ne bucurăm de această reușită! Nu-mi propun să-i împac pe suporteri, să-i fac pe CFR-iști U-iști sau pe U-iști CFR-iști, dar în orașul ăsta este loc pentru toată lumea, să ne respectăm reciproc, să ne aplaudăm reușitele!”, a continuat edilul.


Emil Boc: „Dan Petrescu a făcut pentru Cluj cât nu au făcut alții!”

După ce a sărit în apărarea lui Dan Petrescu, acuzat că ar fi ieșit pe stradă, fără mască, deși era diagnosticat cu COVID-19, Emil Boc l-a felicitat din nou pe antrenorul CFR-ului. Edilul spune că „Bursucul” a reușit să pună Clujul pe harta Europei, ceea ce alții nu au reușit.

Am un respect total pentru omul Generației de Aur, Dan Petrescu, omul care ne-a scos în stradă la Campionatul Mondial din America alături de Hagi și toată echipa de aur. N-a fost așa de demult pentru ăștia cu părul alb, cea mai mare performanță din fotbalul românesc. Am un mare respect pentru antrenorul echipei campioane și pentru omul Dan Petrescu. Omul ăsta a făcut pentru Cluj cât nu știu cine poate să spună că a făcut, punând alături de echipă numele Clujului unde trebuie”, a spus Emil Boc.


Îl felicit public pentru atitudinea pe care a avut-o constant în această perioadă dificilă de criză, a stat în spital omul acesta, atât cât a trebuit, atât cât a cerut legea. N-a cerut nicio facilitate, nicio derogare, s-a comportat ca la carte, impecabil. Aduci echipa, acolo din spital, colaborând cu antrenorii, jucătorii, făcând strategia și o faci campioană, un lucru demn de respect!”, a completat primarul municipiului Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:


Primarul Emil Boc JUBILEAZĂ după ce CFR Cluj a câștigat campionatul: „RESPECT campionilor”

 

Suporterii AU DECIS între CFR și „U”. SURPRIZĂ! Care este cea mai iubită echipă din Cluj?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter