Sport

O nouă plecare importantă de la CFR Cluj? Trupa din Gruia ar putea rămâne fără un fotbalist de top

CFR Cluj este foarte aproape să piardă un nou jucător de top în această vară după plecările lui George Țucudean și Giedrius Arlauskis.

O nouă plecare importantă de la CFR Cluj? Trupa din Gruia ar putea rămâne fără un fotbalist de top O nouă plecare importantă de la CFR Cluj? Trupa din Gruia ar putea rămâne fără un fotbalist de top

Damjan Djokovici, unul dintre cei mai buni mijlocași din Liga 1, este atras de o ofertă venită din zona arabă. Croatul ar urma să încaseze un salariu de un milion de euro pe an, iar CFR Cluj va primi 500.000 de euro pentru transferul jucătorului de 30 de ani.

Shabab Alahli, echipa care îl vrea pe Djokovic

Formația din Emiratele Arabe Unite este extrem de decisă să îl achiziționeze pe Djokovici, în ciuda faptului că jucătorul croat mai are contract la CFR Cluj. Mijlocașul a fost dorit și în perioadele precedente de mercato de echipe din străinătate, însă mutarea nu s-a concretizat.


Djokovici, one man show la al doilea descălecat

Mijlocașul celor de la CFR Cluj a revenit în Gruia în 2017 și a fost unul dintre oamenii decisivi pentru obținerea celor două titluri. Croatul a marcat de altfel golul care a adus primul titlu în era Dan Petrescu la CFR Cluj. Djokovici a bifat în total 126 de meciuri, 12 goluri și 15 pase de gol la CFR Cluj, iar în actual sezon a apărut de 34 de ori pe gazon.

Jucătorul de 30 de ani a fost unul dintre cei mai vehemenți după ce șefii clubului au decis să plătească salariile restante în mai multe tranșe. Djokovici ar fi vrut să plece de la CFR Cluj la începutul lui 2020, fiind dorit de Gaziantep FK și Lecce.


Citește și:

VIDEO. Fanii lui CFR Cluj au făcut SHOW în Gruia! Zeci de suporteri și-au încurajat favoriții înaintea meciului cu Gaz Metan

 


Dan Petrescu, „dat afară” de presa centrală, reconfirmat de conducerea CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter