Sport

Bogdan Mara, anunț neașteptat despre Arlauskis:„Avem o surpriză pregătită”

Bogdan Mara a vorbit despre Giedrius Arlauskis, portarul celor de la CFR Cluj care își încheie contractul la final lunii iunie.

Arlauskis va pleca la finalul sezonului de la CFR Cluj Arlauskis va pleca la finalul sezonului de la CFR Cluj

Arlauskis s-a înțeles Al Shabab, echipă din Arabia Saudită, va pleca în zona arabă de la 1 iulie. Lituanianul a lipsit la Botoșani din cauza unei accidentări, în timp ce gurile rele vorbeau că la mijloc ar fi de fapt o neînțelegere între club și portar. Dan Petrescu este însă decis să îl trimită din primul minut în teren pentru duelul cu Universitatea Craiova, iar acest lucru este confirmat și de Bogdan Mara.

„Dacă Arlauskis a plecat sau nu de la noi, eu zic totuși să vă uitați duminică seară la meciul cu Craiova și să urmăriți cine o să apere. E posibil să avem o surpriză. Arla are contract cu noi până pe 30 iunie, iar la antrenamentul de azi (n.r - ieri) a sărit din bară în bară. Arla este un adevărat leu și ați văzut asta în meciul cu FCSB. Dacă și vineri se va antrena la fel ca azi (n.r - joi), atunci duminică o să-l vedeți mai mult ca sigur pe teren", a declarat Bogdan Mara.


Pe lângă Arlauskis, în lotul lui CFR Cluj se mai află Otto Hindrich și Gregorz Sandomierski, în timp ce Cristi Bălgrădean se va alătura lotului după 1 iulie.

Citește și:


Mișcări de trupe la CFR Cluj. Un fotbalist ghanez, așteptat să-l înlocuiască pe Țucudean

Ultimele Stiri
abonare newsletter