Sport

Scandal la „U” Cluj. Suporterii au intrat peste Anamaria Prodan când se afla la echipă: „Am scos pistolul!” - VIDEO

Anamaria Prodan a povestit o întâmplare incredibilă de pe vremea când era în conducerea echipei Universitatea Cluj.

Anamaria Prodan, impresar de fotbal Anamaria Prodan, impresar de fotbal

Anamaria Prodan a dezvăluit cum a ajuns să aibă mereu pistol la ea și cum a decurs o întâlnire cu suporterii Universității Cluj, care au dat buzna la ea în birou. Impresarul a discutat cu ei, cu arma pe masă.

 

Suporterii au intrat peste ea, a avut nevoie de pistol să se apere

„Cu mine nu au avut curaj, nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis: Care se apropie, vedem…. Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie”, a povestit Anamaria Prodan.


Impresara apoi a explicat cum a rezolvat situația.

„Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am intrebat cine e șeful să i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim, dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută”, a povestit Anamaria Prodan, la ProSport Live.


CITEȘTE ȘI:

Suporterul care a lovit un jandarm cu scaunul la un meci al „U” Cluj va face închisoare. Cât va sta bărbatul după gratii?

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter