Sport

Suporterul care a lovit un jandarm cu scaunul la un meci al „U” Cluj va face închisoare. Cât va sta bărbatul după gratii?

În urmă cu aproape un an avea loc meciul dintre „U” Cluj și FC Hermannstadt, meci care s-a lăsat cu scandal, iar un suport a lovit un jandarm cu un scaun în cap. Bărbatul va plăti pentru acținile sale cu ani buni de închisoare.

Un suporter a lovit un jandarm cu un scaun în cap în timpul unui meci care a avut loc în 2019 Un suporter a lovit un jandarm cu un scaun în cap în timpul unui meci care a avut loc în 2019

În data de 9 iunie 2019 a avut loc pe Cluj Arena un meci între „U” Cluj și Hermannstadt. Spiritele suporterilor s-au încins, oamenii legii au fost nevoiți să intervină, iar un jandarm a fost lovit cu un scaun în cap.

CITEȘTE ȘI:


Momentul în care jandarmul a fost atacat de fanii U Cluj. Lovit cu un scaun în cap-VIDEO

Cât va sta bărbatul la închisoare?

Suporterul a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare și trebuie să plătească jandarmului despăgubiri de 18.000 de euro. Sentința a fost dată de Tribunalul Cluj, dar nu este definitivă și, probabil, va fi atacată cu un apel.

A fost lovit cu un scaun în cap

În minutul 90+2 al meciului, un suporter al echipei „U” Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1 şi când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul Peluzei 1, alţi aproximativ 15 fani ai gazdelor au ajuns în zona respectivă printr-o uşă aflată în gard.


„Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la UPU pentru investigaţii amănunţite”, au explicat reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile.

CITEȘTE ȘI:


Bărbatul acuzat că a lovit un jandarm cu un scaun în cap, arestat preventiv

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter