monitorulcj.ro Menu
Sport

Mi se par măsuri exagerate! Duckadam dă de pământ cu regulile Guvernului: „S-a plecat din Cluj spre Germania, au stat distanțați în avion?”

mi-se-par-masuri-exagerate-duckadam-da-de-pamant-ca-regulile-guvernului-s-a-plecat-din-cluj-spre-germania-au-stat-distantati-in-avion

Fostul goalkeeper legendar al Stelei, Helmuth Duckadam, a criticat măsurile impuse de autorități după ridicarea stării de urgență.

„Cred că la un moment dat se va uita de pandemia asta pentru că vine alta. Sunt dezamăgit, mi se par măsuri exagerate! Uitați ce se întâmplă în supermarketuri sau piețe, dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile și restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înțeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase?”, a declarat actualul președinte de imagine al FCSB, potrivit Gazetei Sporturilor.

Helmuth Duckadam: „S-a plecat din Cluj în Germania, au stat distanțați în avion?!”

Eroul de la Sevilla se întreabă dacă vor veni polițiștii să vadă dacă jucătorii stau la distanță de 2 metri sau dacă au făcut duș la vestiare. „Stau jucătorii distanțați pe bancă, dar în autocar stau unul lângă altul?”, mai spune Duckadam, amintind și de episodul reprobabil de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, atunci când mii de muncitori sezonieri s-au îngrămădit înaintea plecării în Germania.


„Care Germania? Lăsați-mă cu asta! Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania, au stat distanțați în avion? Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă. Uitați, ce e acum la Vama Nădlac. Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin înapoi? Să fim serioși. (...) Sunt măsuri exagerate. Am înțeles, e pandemie, dar se mai dau și bani ca să se scrie că unii au murit de COVID-19. De ce nu ne uităm că avem epidemie de rujeolă?”, a adăugat fotul portar.

CITEȘTE ȘI:


NOI REGULI pentru desfășurarea transporturilor în timpul stării de alertă. De ce trebuie să țineți cont când vă deplasați cu autobuzul, trenul sau avionul?

 

Cum au ajuns muncitorii sezonieri să se înghesuie pe Aeroportul Cluj. Arafat: „Nimeni nu a crezut că vor fi chemați 2.000 într-o singură zi”