Sport

Omrani, subiect în revista France Football:„Ieftin și bun pentru echipele din Ligue 1”

Billel Omrani, fotbalistul celor de la CFR Cluj, a fost inclus pe France Football pe lista celor mai interesanți jucători francezi din afara țării.

Omrani, subiect în revista France Football Omrani, subiect în revista France Football

Atacantul din Gruia este considerat de presa din Hexagon unul dintre cei mai prolifici jucători raportat la prețul și performanțele pe care le-a reușit la Cluj în ultimele sezoane.

„Este un alt om, un alt fotbalist. S-a transformat în România, la CFR Cluj, şi a făcut uitați primii săi ani la OM. Din 2016, a contribuit masiv la bunul mers al clubului (două titluri și o Supercupă României). A fost cel mai important om al CFR-ului în preliminariile europene, cu şase goluri în opt partide. Ajuns la maturitate, jucătorul lansat în Ligue 1 de Bielsa poate spera la mai mult acum. Are 26 de ani, mai are contract cu CFR până în 2021, iar valoarea sa de piaţă e cuprinsă între 2 și 3 milioane de euro! Gata de o întoarcere triumfătoare în Ligue 1?”, notează presa franceză.


Omrani este un produs al celor de la Olympique Marseille, însă nu a primit prea multe șanse la formația din Ligue 1. Francezul a atras tuturor atenția în toamnă, atunci când a dus aproape de unul singur pe CFR Cluj până în play-off-ul Champions League. Francezul a marcat inclusiv un hattrick în campania respectivă, iar șefii lui CFR  vor aproximativ 5 milioane de euro pentru el.

Citește și:


Minteuan continuă războiul împotriva lui CFR:„Până la 30 iunie eu sunt antrenorul secund! Ce fac ei sunt găinării”

Jucătorii de la CFR Cluj, testaţi pentru coronavirus! Arlauskis a refuzat să se întoarcă în România

Ultimele Stiri
abonare newsletter