Sport

Jucătorii de la CFR Cluj, testaţi pentru coronavirus! Arlauskis a refuzat să se întoarcă în România

Dan Petrescu a sunat adunarea după ce Klaus Iohannis a anunţat că după 15 mai echipele profesioniste pot organiza cantonamente.

Jucătorii de la CFR Cluj, testaţi pentru coronavirus! Arlauskis a refuzat să se întoarcă în România Jucătorii de la CFR Cluj, testaţi pentru coronavirus! Arlauskis a refuzat să se întoarcă în România

Fotbaliştii de la CFR Cluj au apărut rând pe rând la stadion şi au fost testaţi pentru coronavirus drept măsură preventivă înaintea reluării antrenamentelor, conform celor de la Fanatik. Întreg staff-ul va fi testat în această săptămână, iar rezultatele vor apărea la aproximativ două zile de la efectuarea fiecărui test.

Jucătorii se prezintă pe rând la stadion, iar acolo sunt testaţi fiecare în parte. Fotbaliştii primesc instrucţiuni clare despre măsurile de prevenire, dar şi un nou set de echipamente pentru a începe pregătirea în următoarele zile. Jucătorii se vor antrena momentan în grupuri de câte trei.


Arlauskis nu s-a prezentat la reunire

O parte dintre fotbaliştii străini de la CFR Cluj au părăsit România şi vor sta 2 săptămâni în izolare la domiciliu după ce vor reveni la Cluj-Napoca. În această situaţie nu va fi însă şi Giedrius Arlauskis, cel care a anunţat că nu se va mai întoarce la echipă după ce Marian Copilu s-ar fi decis şi el să plece.

Arlauskis urmează să fie liber de contract la finalul lunii iunie, iar următoarea destinaţie este o formaţie din zona arabă. Portarul CFR-ului va fi înlocuit de Cristi Bălgrădean, cel care se va alătura lotului imediat după încheierea contractului cu FCSB.

Ultimele Stiri
abonare newsletter