Sport

Veteranul Deac, precaut în fața coronavirusului: „M-am săturat să-mi fie foame!”

Ciprian Deac încearcă din răsputeri să se protejeze în plină pandemie COVID-19, dar recunoaşte că perioada de pauză forțată îşi spune cuvântul.

Veteranul lui CFR Cluj, Cipri Deac, precaut în fața coronavirusului: „M-am săturat să-mi fie foame!”, sursă foto: Facebook CFR Cluj Veteranul lui CFR Cluj, Cipri Deac, precaut în fața coronavirusului: „M-am săturat să-mi fie foame!”, sursă foto: Facebook CFR Cluj

„Speriat nu sunt, dar sunt foarte precaut. Dacă ies de două ori pe săptămână din casă, încerc să mă protejez cât de mult. Având şi două fete, primul gând este să fie sănătoase fetele mele şi suntem foarte responsabili”, a declarat veteranul lui CFR Cluj, pentru Telekom Sport, plângându-se de lipsa de efort cu care era obişnuit.

Stomacul, cel mai mare inamic al lui Cipri!

Decarul campioanei încearcă să controleze cât şi ce mănâncă, tocmai pentru a evita anumite probleme cu kilogramele în plus. Internaţionalul român a recunoscut că a avut probleme cu greutatea în trecut, deşi este unul dintre cei mai în formă sportivi din Liga 1, fiind cunoscut pentru efortul remarcabil depus în sala de forță.


„Abia aştept să începem antrenamentele, pentru că m-am săturat să-mi fie foame. Când văd mâncare, ies din casă, sincer încerc să mă abţin foarte mult. Sunt un tip care pune foarte repede pe mine (kilograme – n.r.) şi sunt foarte atent la alimentaţie, mai ales în această perioadă”, a recunoscut idolul din Gruia.

A redus din calorii

Fotbalistul trecut pe la Schalke 04 mărturisește că a redus foarte mult din aportul caloric, pentru că „se depune foarte repede”. El spune că organismul său s-a obişnuit cu un efort zilnic şi, nefiind atent la alimentaţie, devine foarte mare riscul să pună foarte repede kilograme în plus.


„Am avut probleme cu kilogramele până în perioada să plec în Germania. Cred că am avut minimum trei kilograme în plus”, a adăugat fotbalistul campioanei României.

CITEȘTE ȘI:


Veşti proaste pentru fotbaliştii de la CFR Cluj! Conducerea a decis cu cât va reduce salariile

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter