Sport

Veşti proaste pentru fotbaliştii de la CFR Cluj! Conducerea a decis cu cât va reduce salariile

CFR Cluj a decis să reducă salariile jucătorilor la mai bine de o lună de la momentul întreruperii campionatului.

vesti-proaste-pentru-fotbalistii-de-la-cfr-cluj-conducerea-a-decis-cu-cat-va-reduce-salariile vesti-proaste-pentru-fotbalistii-de-la-cfr-cluj-conducerea-a-decis-cu-cat-va-reduce-salariile

CFR Cluj, decizie de ultimă oră vizavi de salariile jucătorilor lui Dan Petrescu. Deși echipa campioană a rămas printre ultimele formații din Liga 1 care nu au umblat încă la lefuri, acest lucru se va întâmpla.

Oficialii din Gruia pregătesc o diminuare a salariului cu  20% pentru fiecare jucător de la CFR Cluj începând cu 1 iulie, 2020. Campioana nu a părut să fie afectată de suspendarea campionatului şi nu a anunţat nimic concret cu privire la veniturile jucătorilor.


Conducerea clubului va avea discuţii cu fiecare fotbalist în parte după ce situaţia va reveni la normal, iar veniturile vor scădea cu 20% pentru următoarele luni.

Jucătorii lui CFR Cluj trebuiau să încaseze primele pentru parcursul din Europa League şi Champions League, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Conducerea ar fi ajuns la un acord cu fotbaliştii pentru a renunţa la prime, dar salariile să fie plătite în întregime până la 30 iunie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter