Sport

Djokovici a fugit din România de teama coronavirusului: "Aici e mult mai relaxant. Nu e poliţia pe stradă"

Damjan Djokovici, fotbalistul celor de la CFR Cluj, a plecat în Olanda după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Djokovici a fugit din România de teama coronavirusului: "Aici e mult mai relaxant. Nu e poliţia pe stradă" Djokovici a fugit din România de teama coronavirusului: "Aici e mult mai relaxant. Nu e poliţia pe stradă"

Mijlocaşul croat locuieşte în Olanda de mai mulţi ani alături de familia lui care a plecat din fosta Iugoslavie. Djokovici a povestit într-un interviu acordat prin skype pentru Prosport cum este viaţa în Olanda în această perioadă, dar şi planurile de viitor în ceea ce priveşte revenirea pe gazon alături de CFR.

„Mă antrenez pe plajă, sunt în Olanda, situația e mult mai relaxată aici. Am multă energie. Nu sunt restricții pe stradă, nu există poliție, nu este la fel ca în România. Mă pot plimba cu bicicleta pe stradă, dar nu avem voie în grupuri. Pe 15 mai ar trebui să ne antrenăm la CFR Cluj. Mă întorc cu două săptămâni înainte, să stau la izolare. Mai am patru meciuri și ajung la 100 de partide pentru CFR Cluj, asta înseamnă că m-am simțit foarte bine aici…La antrenamente și-n meciuri cel mai mult mă certam cu Culio, dar ne-am înțeles perfect în afara gazonului”, a explicat Djokovic la ProSport LIVE.


Culio, înger şi demon pentru Djokovici la CFR Cluj

Croatul a povestit cum a fost nevoit să se mute în Olanda de mic, dar şi despre relaţia pe care a avut-o cu Juan Culio în perioada în care argentinianul a fost în Gruia.

„Nu mă simt sârb și nici croat. Chiar dacă mama mea e din Serbia și tata e croat. Mă consider balcanic. Familia mea a plecat în Olanda încă din 1993. Cred că a fost o decizie bună, având în vedere ce a urmat ulterior în fosta Iugoslavie. Cunosc opt limbi: română, sârbă, italiană, spaniolă, franceză, germană, olandeză, engleză. Spaniola o cunosc de la Culio, dar m-a învățat multe înjurături”, a spus unul dintre liderii vestiarului de la CFR Cluj.


Citeşte şi:

Veşti proaste pentru fotbaliştii de la CFR Cluj! Conducerea a decis cu cât va reduce salariile

Ultimele Stiri
abonare newsletter