Sport

Clujenii sunt gata de meciul stelar cu Spania

Partida naționalei în fața campioanei mondiale, Spania, se va disputa joi, 20 februarie 2020, la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă BT Arena.

Clujenii, încălziți pentru meciul stelar cu Spania, sursă foto: Paul Gheorgheci/ monitorulcj.ro Clujenii, încălziți pentru meciul stelar cu Spania, sursă foto: Paul Gheorgheci/ monitorulcj.ro

Meciul va fi primul pentru „vulturi” în campania de calificare la Campionatul European FIBA EuroBasket 2021. Din lotul „creionat” de selecționerul Tudor Costescu face parte și un jucător de la U-BT, pivotul Rareș Uță. În plus, maseurul „studenților”, Csaba Mott, și kinetoterapeutul Adrian Resteman vor face parte din staff-ul naționalei.

Meciul din finală (n.red. Cupa României) a fost frumos și baschetul a avut de câștigat. Atmosfera a fost una de gală, cu un public foarte cald. Felicit ambele galerii pentru nota de fair-play pe care au dat-o acestui meci. A fost o repetiție pentru meciul cu Spania, când ne vom întoarce la Cluj, de data aceasta în BT Arena. Întâlnim campioana mondială și ne dorim ca toți iubitorii de baschet să vină alături de echipa națională pentru a ne susține în această confruntare. Cu ajutorul publicului, putem spera la un meci de mare calitate”, a declarat Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet.


Spania revine după doi ani și jumătate în BT Arena, acum din postura de campioană mondială. În septembrie 2017, ibericii învingeau naționala României într-un meci contând pentru Grupa C a turneului final FIBA EuroBasket. Biletele pentru cel mai așteptat duel din sportul românesc s-au pus deja în vânzare și costă între 10-25 de lei.

CITEȘTE ȘI: Emil Boc, în extaz după triumful U-BT Cluj-Napoca: „Ați oferit clujenilor o seară magică!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter