Sport

Emil Boc, în extaz după triumful U-BT Cluj-Napoca: „Ați oferit clujenilor o seară magică!”

Cupa României la baschet masculin a revenit la Cluj-Napoca.

Emil Boc, în extaz după triumful U-BT Cluj-Napoca: „Ați oferit clujenilor o seară magică!”, sursă foto: Facebook Emil Boc Emil Boc, în extaz după triumful U-BT Cluj-Napoca: „Ați oferit clujenilor o seară magică!”, sursă foto: Facebook Emil Boc

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câștigat, luni seară, Cupa României la baschet masculin după o finală disputată împotriva celor de la CSM Oradea. Cupa României rămâne, astfel, la Cluj-Napoca, „inima Transilvaniei” fiind și gazda „Final Four-ului”.

„Vă felicit, în numele comunității noastre, pentru această performanță excepțională! Venită imediat după calificarea în sferturile FIBA Europe Cup, victoria aceasta încununează dedicarea și efortul depus în teren prin care ați reușit să oferiți un exemplu pentru tinerii sportivi și suporterii care vă susțin cu înflăcărare”, a exclamat primarul Emil Boc.


„Într-o Sală a Sporturilor «Horia Demian» arhiplină, ați oferit clujenilor o seară magică. Sunt convins că veți lupta cu aceeași determinare și în play-off-ul FIBA Europe Cup. Suntem alături de voi în competițiile care urmează și vă doresc să accedeți printre cele mai bune echipe de baschet din Europa. Mult succes!”, a mai spus edilul.

Tradiţia spunea că cine organizează „Final Four”-ul, nu câştigă Cupa. Clujenii de la U-BT au reuşit însă să rupă „blestemul", după o finală în care nu le-au permis adversarilor de la CSM CSU Oradea să conducă nici măcar o dată pe tabelă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter