monitorulcj.ro Menu
Sport

Florin Segărceanu a anunțat lotul echipei României pentru duelul cu Rusia din Fed Cup

Echipa națională de tenis va juca pe 7 și 8 februarie împotriva Rusiei în Fed Cup, la Cluj-Napoca.

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, a convocat următoarele jucătoare pentru întâlnirea cu Rusia din Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas: Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) și Jaqueline Cristian (209 WTA).

Meciul cu Rusia se va disputa în zilele de 7 și 8 Februarie 2020, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, și contează pentru calificarea la Finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 aprilie 2020.


„O să fie un meci foarte greu și din păcate nu am putut să aducem la lot cele mai bune jucătoare. Pentru mine este o dezamăgire că nu avem cea mai bună echipă, dar trebuie să înțelegem că tenisul este în primul rând un sport individual, iar jucătoarele trebuie să-și vadă de propriile interese, să-și vadă de carieră și să se menajeze. Pe de altă parte, avem acum un schimb de generații, pe care poate că îl făceam peste câțiva ani, și mă bucur că o să putem testa o echipă mai tânără cu jucătoare care au deja experiență internațională și este momentul să arate ce pot la echipa națională”, a declarat Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României.

România nu se va putea baza la acest meci pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu. Primele patru jucătoare și-au stabilit alte obiective în 2020, în timp ce Mihaela Buzărnescu este accidentată. Meciul dintre echipele naționale ale României și Rusiei va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, după următorul program:


Vineri, 7 Februarie, de la ora 16:00;
Sâmbătă, 8 Februarie, de la ora 14:00.

Etichete: fed cup romania rusia