Sport

Nandor Kuti și-a cerut scuze după conflictul cu suporterii lui U-BT la meciul cu Oradea. Video

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut primul meci în Liga Națională la Oradea, iar în tabăra ardelenilor au apărut primele probleme.

Aproximativ 60 de suporteri au făcut deplasarea la Oradea pentru a susține Universitatea Cluj, dar lucrurile aveu să se termine urât pe parchet și în tribune. Nandor Kuti a fost contestat de fanii clujeni pentru modul în care a tratat jocul, iar jucătorul a avut o reacție neprofesionistă la adresa lor care a încins și mai mult spiritele.

Kuti a apărut la puțin timp după finalul jocului pe rețelele de socializare cu un mesaj prin care și-a cerut scuze pentru reacția avută la adresa fanilor.


„Din păcate, s-a întâmplat un eveniment mai nefericit în seara aceasta la Oradea. Mai nefericit decât înfrângerea de pe teren. Din păcate, am răspuns negativ în fața propriilor suporteri și aș vrea să îmi cer scuze. Din cauza presiunii, nu cred că am gândit rațional și nu cred că am fost eu. Cred că suporterii din seara aceasta au fost peste evoluția noastră din teren și le mulțumim pentru acest lucru.”, a spus Kuti într-un clip video.


Românul a mai avut o reacție similară și în urmă cu aproximativ un an tot într-un meci la Oradea. Jucătorul a fost contestat de fani și la momentul respectiv și nu s-a ferit să întoarcă reacția fanilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter