Sport

Calitate, nu cantitate? Fanii CFR-ului nu au umplut stadionul: „E a doua echipă din oraș!”

Deși conducerea „feroviarilor” spera să dea lovitura financiară la meciurile de pe teren propriu din Europa League, fanii campioanei nu au umplut stadionul nici la meciul cu Lazio, nici la cel cu Rennes, și nici la „finala” pentru primăvara europeană cu Celtic.

Calitate, nu cantitate? Fanii CFR-ului nu au umplut stadionul: „Este a doua echipă din oraș!”, sursă foto: digisport.ro Calitate, nu cantitate? Fanii CFR-ului nu au umplut stadionul: „Este a doua echipă din oraș!”, sursă foto: digisport.ro

Lucian Goian (36 de ani), fost fundaș la CFR Cluj între 2015-2016, a recunoscut că, deși a rămas cu sufletul în Gruia, CFR Cluj este „a doua echipă a orașului”. Acum în India, la Chennaiyin, fratele mai mic al fostului internațional român Dorin Goian a admis că, dacă juca FCSB, Dinamo sau Craiova un meci decisiv precum cel disputat de CFR, stadionul era „plin ochi”.

„Să avem în vedere două aspecte. Unu, CFR, trebuie să fim realiști, chiar dacă am jucat acolo, chiar dacă am copil care joacă acolo, este a doua echipă din oraș. Doi, prețul biletelor a fost puțin cam piperat. Am văzut că și la meciul trecut (n.red. cu Rennes) a fost pusă această problemă, prețurile sunt cam piperate. Dar, cred că au fost destui suporteri, având în vedere aceste aspecte”, a declarat Lucian Goian, vineri dimineață, la GSP Live.


„N-a fost stadionul plin, dar a fost o atmosferă frumoasă, cred că a fost OK, fanii au scandări frumoase. Știți cum e, calitate nu cantitate! Mai întâlnim în Europa cazuri de genul, stadioane cu 40.000 de locuri cu doar 5-6.000 de oameni în tribune. Să nu avem partea asta românească a noastră, să vedem doar partea goală a paharului. CFR, la ultimul meci din campionat, a avut foarte puțini suporteri, dar să nu uităm că sunt multe stadioane din România unde nu vin suporterii”, a mai spus fostul fundaș al vișiniilor.

CITEȘTE ȘI: Parfum de primăvară la Cluj! CFR răpune Celtic Glasgow, povestea europeană continuă!


CITEȘTE ȘI: Dan Petrescu, după victoria istorică cu Celtic: „Nu am desfăcut șampania, nu petrecem!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter