Sport

Nervi și presiune la CFR înainte de „finala” cu Celtic. Minteuan: „Degeaba ne plângem!”

Fără victorie în deplasare în Liga 1 din luna august, „feroviarii” au cedat și pe terenul Botoșaniului, scor 1-2, la finalul unei partide pe care Dan Petrescu o dorea amânată cu orice preț.

Nervi și presiune la CFR înainte de „finala” cu Celtic. Minteuan: „Degeaba ne plângem!” Nervi și presiune la CFR înainte de „finala” cu Celtic. Minteuan: „Degeaba ne plângem!”

Obosiți de programul infernal din ultimele luni, campionii au clacat chiar înaintea duelului crucial cu Celtic Glasgow, din ultimul meci al grupei în Europa League. Negru de supărare și nedorind să izbucnească în direct în fața presei, Dan Petrescu, tehnicianul „feroviarilor”, nu a venit la interviurile de la finalul meciului pierdut cu Botoșani. În locul său a venit „secundul” Alin Minteuan, care a recunoscut tensiunile existente în interiorul echipei.

„Probabil că Dan Petrescu nu se simte prea bine, am fost rugat să vin la conferință. Concluziile sunt foarte simple. Cei de la Botoșani au avut două șuturi pe spațiul porții și au înscris două goluri, noi am avut oportunități, dar le-am ratat. Am pierdut 3 puncte pe mâna noastră!”, a declarat Minteuan, la flash-interviu.


„Jucătorilor li s-a transmis o stare de nervozitate și presiune, până la urmă n-a ieșit bine. Aveam nevoie de un rezultat bun în perspectiva meciului cu Celtic, ne rămâne doar să ne gândim la acel meci, sperăm să obținem o calificare în primăvară. Sperăm ca odată cu terminarea acestor meciuri europene să avem o constanță și la meciurile din deplasare, în Liga 1. Oricum, degeaba ne plângem, dacă nu obţinem puncte, va fi greu să rămânem sus în clasament”, a conchis fostul mijlocaș al CFR-ului.

„Nu s-a dorit amânarea partidei cu Botoșani. Cu Celtic nu va fi un meci pentru România, ci pentru Cluj, așa au zis unii! Am fost criticat fiindcă am spus că este în interesul național” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter