Sport

Falub, MAGISTRAL după eșecul cu FCSB: „Arbitraj excepțional al domnului Chivulete!”

Dezamăgit de scorul final, 0-1, Adrian Falub s-a declarat mândru de atitudinea băieților săi în meciul cu FCSB din „optimile” Cupei României.

„U” Cluj - FCSB, foto: Paul Gheorgheci / monitorulcj.ro „U” Cluj - FCSB, foto: Paul Gheorgheci / monitorulcj.ro

„Cred că am făcut un meci foarte bun, nu meritam să pierdem, din păcate rămâne rezultatul la final, dar cred că putem să-i felicităm pe jucători, au făcut ceea ce le-am propus. Am avut curaj și caracter să ne batem cu Steaua (n.red. FCSB). Ocaziile importante le-am avut noi, din păcate le-am ratat, am primit un gol parabil. Rămânem cu impresia că putem juca bine și că suntem o echipă mai bună decât locul în clasament”, a punctat tehnicianul Universității, la interviul de după meci.

Vizibil supărat pe toată durata partidei pentru deciziile brigăzii de arbitri condusă de bucureșteanul Andrei Chivulete, Falub a avut puterea să ironizeze prestația „centralului”.


„Arbitrajul excepțional, n-am văzut de mult un arbitraj atât de bun ca al domnului Chivulete, extraordinar! Nu, nu, nu (n.red. reporter: Sunteți ironic?)! Extraordinar arbitraj, nu pot decât să-l felicit pentru seara asta, cred că a fost excepțional, mi-aș dori ca în fiecare meci să avem un asemenea arbitraj. Da, penalty foarte clar, de unde eram eu, penalty clar. L-a lovit, cred că putea să dea și cartonaș roșu”, a comentat, sarcastic, Adrian Falub.

Antrenorul „șepcilor roșii” le-a spus elevilor săi în vestiar că este mulțumit de prestația lor, însă se așteaptă la aceeași determinare și la meciul de săptămâna viitoare, cu UTA Arad. Este un meci „fundamental”, de care depinde soarta Universității din turul ligii secunde, admite Falub, avertizând că partida cu arădenii trebuie câștigată obligatoriu de „studenți”.


„Este greu acum, suntem departe de primele locuri, sunt puncte multe, greu de recuperat, dar sper ca suporterii să ne susțină. Am început un drum nou, niciodată nu le voi vinde iluzii, să-i mint. Am rugămintea să ne susțină, indiferent de locul din campionat, clubul ăsta a supraviețuit doar datorită lor!”, a conchis Adrian Falub.

Ultimele Stiri
abonare newsletter