Sport

"U" Cluj plătește salarii de Liga 1! Rezultate de Liga a 3-a

Universitatea Cluj este pe locul 16 în Liga a 2-a, primul care duce în Liga a 3-a, dar cu toate astea jucătorii sunt plătiți mai bine ca mulți din Liga 1.

Carlos Daniel de Graca „Kay”, fundașul contestat mulți fani ai Universității Cluj, are un salariu de 6.000 de euro, conform unor dezvăluiri făcute de site-ul ActualdeCluj.

Fundașul portughez a avut parte de un debut groaznic și a fost eliminat în minutul 36 al meciului cu CSM Reșita, pierdut de Universitatea Cluj cu 2-0. Ibericul a fost contestat dur de suporterii clujeni la partida respectivă pentru condiția fizică, dar acest lucru nu îi afectează salariul care i-ar face invidioși pe mulți jucători din Liga 1.


Kay câștigă 72.000 de euro pe sezon și a semnat o înțelegere cu Universitatea Cluj pe trei sezoane cu trupa de pe Malul Someșului, ceea ce înseamnă că fundașul va încasa peste 200.000 de euro la finalul înțelegerii.

Jucătorul cu origini portugheze s-a declarat extrem de încântat la semnarea contractului cu Universitatea Cluj, lucru oare cum firesc având în vedere salariul:


"Am refuzat două contracte de sute de mii de euro, din Slovacia și Letonia, ca să vin la "U" Cluj. Îmi place ce se face aici, cum se lucrează, cum se gândeşte, vreau să fac performanţă cu "U" şi să sărbătorim împreună promovarea și, peste doi ani, o prezență în cupele europene", a declarat Kay imediat după ce și-a pus semnătura pe contractul cu FC Universitatea Cluj.

Etichete: liga 3 u cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter