Sport

CFR Cluj exultă după anunțul introducerii arbitrajului video: „Avem credința că lucrurile se vor îndrepta!”

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat oficial, marți, că va introduce arbitrajul video începând cu sezonul viitor.

CFR Cluj exultă după anunțul introducerii arbitrajului video: „Avem credința că lucrurile se vor îndrepta!” CFR Cluj exultă după anunțul introducerii arbitrajului video: „Avem credința că lucrurile se vor îndrepta!”

Începând cu sezonul competițional 2020-2021, LPF va implementa sistemul de arbitraj video la meciurile disputate în cadrul competiției Liga I Casa Pariurilor. La aflarea veștii au reacționat și reprezentanții celor de la CFR Cluj, care se bucură de hotărârea LPF, mai ales că sistemul va fi introdus pe cheltuiala Ligii, nu din banii cluburilor, așa cum se dorea inițial.

„Clubul CFR 1907 Cluj salută luarea de poziție a Ligii Profesioniste de Fotbal cu privire la implementarea VAR din sezonul următor, din banii LPF și nu ai cluburilor. Considerăm a fi o luare de poziție corectă, care ne bucură, la fel ca și cea referitoare la problemele din arbitrajul românesc. Vrem să asigurăm conducerea Ligii că suntem de acord cu aceste demersuri și vom rămâne alături pentru a ajuta dezvoltarea fotbalului. Avem credința că lucrurile se vor îndrepta și în ceea ce privește comportamentul tuturor celor implicați în fenomen și ne exprimăm speranța că toți cei Liga 1 vom fi solidari”, se arată într-un comunicat al clubului feroviar.


Arbitrajul video a fost cerut cu insistență de oficialii mai multor cluburi din Liga 1 după ce deciziile discutabile ale brigăzilor de arbitraj au influențat decisiv rezultatul unor partide.

Ultimele Stiri
abonare newsletter