Sport

Vlad Moldoveanu a explicat de ce a plecat de la U-BT Cluj: "Aş vrea să se ştie adevărul complet, nu doar o parte"

Vlad Moldoveanu, fostul jucător de la U-Banca Transilvania Cluj, a explicat motivele pentru care a părăsit echipa.

Mihai Silvăşan a vorbit într-o conferinţă de presă despre plecarea lui Vlad Moldoveanu de la U-Banca Transilvania Cluj, dar cuvintele fostului internaţional nu au fost pe placul lui Vlad Moldoveanu.

„Recunoaștem că am dorit să continuăm cu Vlad Moldoveanu. Am avut anumite discuții cu el, însă lucrurile nu au ieșit așa cum ne-am dorit.”, a  declarat Mihai Silvăşan.


Vlad Moldoveanu a răspuns la câteva ore distanţă prin intermediul reţelelor de socializare şi a făcut precizări importante despre înţelegerea pe care a avut-o cu U-BT.

 


„Astăzi am văzut o declarație care nu mi-a picat bine deloc. Adevărul despre ce s-a întâmplat vara asta este următorul… Eu am semnat un contract pe 3 ani cu U-BT… un contract în care existau clauze că eu să pot pleca vara sau ei să termine contractul prin plata unui buyout.
după terminarea campionatului am avut o întâlnire cu conducerea clubului în care am reușit să ajungem la un numitor comun, eu eram dispus să renunț la o parte din bani dintr-un contract garantat pentru a rămâne la Cluj, acolo unde mi-aș fi dorit să îmi închei carieră și unde familia mea se simțea că acasă.

După ce am bătut palmă, am plecat în Statele Unite. După o sapt am primit un telefon și mi s-a spus că înțelegerea a picat și că ei își doresc să renunț la o altă sumă( mai mare decât cea la care ne-am înțeles). Eu am refuzat iar ei au apelat la clauză de buyout. Adică au plătit o sumă pentru a ieși din contractul semnat pe 3 ani, la fel cum și eu am plătit o sumă de bani la plecarea în Turcia.


După ce am rămas liber de contract cei de la Cluj mi-au făcut o oferta pe care am refuzat-o. Nu cred că este vina nimănui, dar aș vrea să se știe adevărul complet și nu doar o parte. Clujul va avea tot timpul un loc special în inima mea și voi fi mereu recunoscător lui Mircea, lui Silvă, Bobo Pintea, staffului medical( Adi, Csaby, Ica, Vlad, Mihai), preparatorilor fizici( Claudiu și Nicu) și nu în ultimul rând fanilor, care au fost extraordinari cu mine pe parcursul timpului petrecut la U-BT.”, a explicat fostul jucător al echipei .

Ultimele Stiri
abonare newsletter